Dane teleadresowe

Konto bankowe

ING Bank Śląski:

1,5%

Zachęcamy Państwa do przekazania na rzecz Stowarzyszenia KANON swojego 1,5%. Uzyskane pieniądze zostaną wykorzystane na realizowanie aktualnych oraz nowych projektów dla mieszkańców Tarnowa i Mościc.

Aby przekazać 1,5% swojego podatku, w rubryce "Numer KRS" wpisz numer KRS Stowarzyszenia KANON: 0000376992.

W rubryce "Wnioskowana kwota" wpisz kwotę stanowiącą 1,5% podatku zaokrągloną do pełnych dziesiątek groszy w dół.

Wypełniony formularz złóż osobiście lub wyślij pocztą do Urzędu Skarbowego.

Swój 1,5% podatku mogą przekazać podatnicy rozliczający się na formularzach: PIT 28, PIT 36, PIT 36, PIT 36L, PIT 37, PIT 38, PIT 39.

Stowarzyszenie KANON działa od 2011 roku na rzecz aktywizacji wszystkich grup wiekowych począwszy od dzieci w wieku szkolnym, gimnazjalnym i ponadgimnazjalnym a skończywszy na seniorach.

Każdego roku Stowarzyszenie realizuje ponad 15 projektów dla mieszkańców Tarnowa i Mościc wzbogacając swoją ofertę w obszarze edukacji, kultury i sportu. Stowarzyszenie jest autorem lub współorganizatorem m.in. projektu "Zakochani w Tarnowie", Tarnowska Liga Debatancka, Akademia Rozwoju Talentu "ART", Gry Miejskie "Ścieżkami Zakochanych w Tarnowie", KONTRA-TAKT, Rodzinny Tryptyk Filmowy, Dni Mościc, Biegi Uliczne o Laur Dzielnicy Ogrodów, Most Zakochanych w Tarnowie, Romantyczne Kolacje dla Zakochanych.